fbpx

Nak belajar saham tetapi sibuk dengan kerja, tiada masa?

Zero Knowledge tentang pasaran saham

Kekangan masa untuk belajar secara 'live'

kekangan capaian internet
jika belajar secara live

Mahu jadikan pelaburan saham
sebagai kerjaya pertama

Selalu rugi dan mahukan panduan
untuk melabur saham

Inginkan tips-tips pelaburan saham
dari beginner hingga advanced

Kompilasi Video-Video Eksklusif 100 Jam yang akan membongkarkan berpuluh rahsia dari beginner hingga advanced untuk berjaya di dalam pelaburan saham

Modul Pembelajaran

BEGINNER

Asas Pelaburan Saham

Mulakan langkah pertama anda dengan mengenali platform yang digunakan dalam pelaburan saham, cara-cara pembukaan akaun pelaburan dan seterusnya pelajari bagaimana seharusnya seorang pelabur yang berjaya berfikir dan bertindak.

INTERMEDIATE

Bongkar Rahsia Teknik dan Strategi Pelaburan Saham

Terokai kaedah mudah membuat kajian saham seperti seorang profesional menggunakan Technical Analysis, bermula daripada kosong sehingga analisis lengkap sebagai pendorong keputusan jual beli saham. Juga diterapkan teknik kawalan risiko yang betul agar nisbah risiko yang diserap sentiasa relevan dengan jumlah modal yang dilaburkan.

ADVANCED

Pelajari Teknik dan Strategi Advanced

Turut didedahkan teknik-teknik lanjutan yang menggunakan analisis yang lebih kompleks seperti Elliott Wave dan Fibonacci. Amat sesuai bagi anda yang mahu jadikan trading sebagai kerjaya dengan pulangan dalam rangka masa yang lebih singkat.

BEGINNER

Asas Pelaburan Saham

Mulakan langkah pertama anda dengan mengenali platform yang digunakan dalam pelaburan saham, cara-cara pembukaan akaun pelaburan, dan seterusnya pelajari bagaimana seharusnya seorang pelabur yang berjaya berfikir dan bertindak.

INTERMEDIATE

Bongkar Rahsia Teknik dan Strategi Pelaburan Saham.

Terokai kaedah mudah membuat kajian saham seperti seorang profesional menggunakan Technical Analysis, bermula daripada kosong sehingga analisis lengkap sebagai pendorong keputusan jual beli saham. Juga diterapkan teknik kawalan risiko yang betul agar nisbah risiko yang diserap sentiasa relevan dengan jumlah modal yang dilaburkan.

ADVANCED

Pelajari Teknik dan Strategi Advanced. 

Turut didedahkan teknik-teknik lanjutan yang menggunakan analisis yang lebih kompleks seperti Elliott Wave dan Fibonacci. Amat sesuai bagi anda yang mahu jadikan trading sebagai kerjaya dengan pulangan dalam rangka masa yang lebih singkat.

BONUS!

Kompilasi video Menang Saham Extended dan Menang Saham Bursa dan sesi ulang kaji bersama Team DDNK untuk memantapkan segala ilmu yang anda telah pelajari untuk menjadi trader berjaya!

Kenapa perlu langgan
DDNK Classroom?

Dato’ Dr. Nazri Khan (No. Lesen: eCMSRL/B9561/2019) merupakan Pakar Pelaburan Saham & Pengurus Wang Bertauliah.

Unit Trust No. 1 Malaysia Interpac Dana Safi konsisten dalam tempoh Januari 2020 - November 2020 dengan pulangan sebanyak 124% setahun. (Sumber : Fund Supermart, Lippers, Morning Star

Pengasas dan Pengerusi Badan Penganalisis Teknikal Bertaraf Dunia, Persatuan Teknikal Analisis Malaysia (MATA). Beliau juga Ahli Persatuan Penganalisis Teknikal (UK) & Pakar Analisa Teknikal yang diiktiraf peringkat dunia.

Anugerah ‘Best New Asset Management CEO’ & ‘Fastest Growing Investment Company’ oleh International Finance Magazine 2020.

Dilamar oleh Bilionaire Malaysia, Tan Sri Dato’ Seri Vincent Tan untuk mengemudi Inter-Pacific Asset Management Sdn Bhd selaku Ketua Pegawai Eksekuti

Seminar Pelaburan Saham No. 1 Malaysia, program pelaburan saham terbesar yang paling popular dan berprestij mengikut jumlah kehadiran peserta.

HARGA

PROMOSI

RM 1,497

HARGA ASAL

RM 5,997

JIMAT RM 4,500!

TAWARAN SEHINGGA 19 APRIL 2021

00
Hari
00
Jam
00
Minit

Harga akan dinaikkan kepada RM2,497 selepas 19 April 2021

Seri Kembangan, Selangor, 36 Tahun

MOHAMAD KHAIRIL ABDULLAH

“Good compilation video, each of the content got its own point just depend on our self whether we want to take it or leave it. The power of psychology…..”

Gerik, Perak, 27 Tahun

KAH YEE LIM

“Very good teaching, recommend to buy the premium video”

Johor Bahru, Johor, 40 Tahun

MOHD ALI HANAFIAH BIN MOHD YATIM

“Alhamdulillah moga bermanfaat ilmu yang Dato bagi. Moga Allah memberi kesihatan kepada Dato dan Team DDNK dan mendapat rahmat dunia dan akhirat. Amin.”

Ampang, Selangor, 56 Tahun

MOHAMMAD ZUKI BIDI

“Very good video compilations. Excellent.”

Rawang, Selangor, 36 Tahun

ADEE HARUN

“Maklumat yang diajar dalam DDNK Classroom adalah sangat mudah difahami dan digunakan. Yang tinggal untuk dilakukan adalah praktis, praktis dan praktis aje..”

Melaka, 26 Tahun

AFIQ IRFAN

“Saya rasa DDNK Classroom memang bagus sebagai permulaan mengenali dunia saham dengan secara asas. Setiap aspek penting dalam dunia saham Dato dan Team DDNK akan ajar. Itu yang saya rasa sebagai orang yg zero knowledge tentang saham ini.”

Johor Bahru, Johor, 25 Tahun

MUHAMAD IMRAN BIN MOHD HAKMAL HAKIM

“Saya rasa DDNK classroom sangat bagus sebab dia dah bantu saya untuk buat profit. Hasil profit dari dari DDNK Classroom membolehkan saya join Firebrand Trader (Guerrilla) secara percuma sebab saya dapatkan modal subscribe DDNK Classroom dalam masa 2 malam. Nak cakap zero knowledge tak juga sebab saya join semua kelas SMS/MSO. Tapi lepas subscribe saya jadi lebih faham. Untuk yang zero knowledge pun bagi saya sangat sesuai sebab dalam tu sangat lengkap dari cara nak deposit sampai la macam mana nak trade. Kalau tak tahu nak mula dari mana. Saya cadangakn mulakan langkah dengan subscribe DDNK classroom sebab sangat berbaloi.”

Scroll to Top