Dikenali sebagai Jurulatih Pelaburan Saham Global No. 1 di Malaysia yang mempunyai pengalaman lebih 23 tahun dalam industri, Dato’ Dr. Nazri Khan (MSTA, CFTe) juga merupakan Pengurus Wang Bertauliah Inter-Pacific Asset Management.

Adakah anda...

gandakan wang

Tidak mahu wang anda dibiarkan ‘beku’ dalam akaun simpanan dan ingin belajar gandakan wang tanpa perlu bekerja keras?

Pendapatan tambahan

Inginkan sumber pendapatan tambahan untuk menampung keluarga dan membayar komitmen bulanan anda?

Masih zero

Masih ZERO atau sedang tercari-cari kaedah yang betul dalam pelaburan saham global patuh syariah?

Tiada Masa?

Nak belajar saham tetapi tiada masa untuk menghadiri mana-mana kelas atau tinggal jauh di luar kawasan?

Memperkenalkan Kelas Saham Online Khas Buat Anda DDNK CLASSROOM

Mulakan journey anda menuju Financial Freedom hari ini! Belajar untuk Trade bila-bila masa, di mana jua.

Langkah Demi Langkah

Tutorial kami terbahagi kepada 3 bahagian utama untuk membantu anda belajar dan mudah untuk and fahami :

Apakah yang anda akan pelajari dalam DDNKClassroom?

TEKNIK DAN STRATEGI YANG MUDAH, SELAMAT, SAH DI SISI UNDANG-UNDANG DAN PATUH SYARIAH UNTUK ANDA BUAT DUIT DENGAN MODAL YANG PALING RENDAH!

Konsep ini dibangunkan oleh Dato’ Dr. Nazri Khan (DDNK) melalui ilmu, pengalaman, kepakaran dan kredibiliti DDNK selama lebih 23 tahun dalam pelaburan saham yang berjaya mengubah hidup dan kewangan serta membantu mengurangkan masalah-masalah yang dihadapi oleh ribuan rakyat Malaysia termasuk dari Brunei, Indonesia dan Singapura! Tiga konsep utama digunakan sebagai asas untuk melahirkan Super Trader berjaya: MINDSET (PSIKOLOGI), METHOD (TEKNIK & STRATEGI yang terbukti ketepatan dan keberkesanannya), dan MONEY MANAGEMENT (PENGURUSAN WANG). Teknik pengajaran yang santai dengan bahasa yang mudah turut digunakan bagi memudahkan pemahaman dalam ilmu yang disampaikan.

DDNK Classroom

All Levels
All Levels
4.78(37)
2070
09m 28s
All Levels

Kenapa DDNKCLASSROOM?

GAMBAR PEMBELAJARAN INTERAKTIF TANPA HAD SETIAP HARI

Kami sentiasa mendengar masalah kewangan anda dan hadiahnya kami akan sediakan penyelesaian terbaik dalam DDDNKClassroom. Segala masalah atau kemuskilan anda akan dibantu sehingga anda berjaya menjadi Super Trader berjaya!

PEMBELAJARAN INTERAKTIF BILA-BILA MASA DAN DI MANA-MANA SAHAJA

Kami ingin membantu anda tidak kira siapa anda, apa status anda atau apa jawatan, asalkan anda nekad mahu membuat duit lebih dan menggandakan wang sedia ada ke satu tahap yang lebih tinggi tanpa perlu menhadap kesesakan lalu lintas. DDNKClassroom membolehkan anda untuk akses video terkini melalui apa sahaja peranti pintar.

PEMBELAJARAN INTERAKTIF MENGGUNAKAN KONSEP MENTORING

Kami ingin memahami keperluan pelabur-pelabur baru dan sedia ada untuk terus mencari ilmu pelaburan yang terbaik daripada guru yang terbaik. Atas asas inilah kami ingin membantu membimbing anda supaya anda terus berada pada landasan yang tepat sehingga mampu mencipta keuntungan yang diharapkan.

PEMBELAJARAN INTERAKTIF DENGAN PENDEDAHAN ILMU YANG SENTIASA DI KEMAS KINI

Segala ilmu terkini dalam dunia pelaburan saham termasuk cara membaca CHART dan INDIKATOR akan disampaikan dengan cara yang paling mudah. Segala kesilapan yang sering dilakukan oleh pelabur dan persoalan yang sentiasa menjadi tanda tanya akan didedahkan satu per satu bagi memastikan anda tidak melakukan kesilapan yang sama.

BONUS! SESI FB LIVE BERSAMA DDNK DAN DDNK SQUAD

Untuk memastikan setiap persoalan dan masalah tentang ilmu pelaburan saham anda terjawab, kami sediakan sesi Facebook Live khas bersama DDNK dan DDNK SQUAD.

[Peringatan]

Program ini bertujuan untuk pendidikan sahaja bagi memberi peluang semua pihak untuk belajar tentang asas pelaburan saham. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program ini. Program ini tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk melabur serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri.

Scroll to Top