fbpx
1.88(8)

Premium Video (Subscription)

  • Course level: All Levels
  • Duration 100h
  • Total Enrolled 722
  • Last Update March 22, 2021

Description

Cara Buka Account Bursa Dan Cara PenggunaanVideo ini menjelaskan secara STEP BY STEP kepada anda tentang asas dan cara melabur dalam pelaburan saham dengan menggunakan Platform Bursa. Platform Bursa Station, Platform Global (SAXO) dan semua platform yang diperlukan untuk pelaburan saham. Selain itu, pengurusan psikologi dan wang juga menjadi asas utama yang ditekankan dalam sesi pembelajaran dan perkara ini perlu diberi perhatian sepenuhnya. Penyampaian secara mudah dan santai digunakan bagi membolehkan anda dapat memahami dengan lebih cepat tentang segala ilmu yang disampaikan.

Topics for this course

84 Lessons100h

Cara Buka Account Bursa Dan Cara Penggunaan

Interpac CDS Account By Team DDNK53:39

Cara Penggunaan Paltform Bursa Station

Cara Buka Account Saxo Dan Cara Penggunaan

Cara Menyemak Saham Patuh Syariah (Bursa& Global)

Beginner

Intermediate

Advance

Capsule

Menang Saham DDNK – Astro Awani

Menang Saham – Edisi Bursa

Menang Saham Online DDNK – Extended

Pre Amazing Investor

Student Feedback

1.9

Total 8 Ratings

5
0 rating
4
1 rating
3
2 ratings
2
1 rating
1
3 ratings

Maafkan saya team DDNK dan DDNK sendiri, tapi inilah review saya yang jujur sekali. Saya subscribe DDNK classroom dan kawan saya join team SWING, iaitu peringkat kedua firebrand trader. Apa yang kita belajar sungguh amat jauh berbeza. Semasa saya bertanya team ddnk, mereka kata classroom ini ajar basic sehingga advance. Tapi scope yang diajar ni macam sangat basic. Kawan saya yang join swing tu, mmg byk yg diajar dan sgt detail. siap ada revision class dan support group lagi. Agak mengecewakan dan jika saya tahu, saya akan jimat duit ini utk ke guerilla. Susunan pun seperti yg direview org lain, tunggang langgang. Saya bagi 1 star sebab adalah pendedahan sedikit since saya mmg xde background saham dan apa tu heiken ashi. Tapi kalau join guerila atau swing, benda2 ni hujung kuku. Rasa bazir la pulak.

Kurang faham. Tidak tersusun modul pembelajaran. Penyampaian yang diberi oleh anak buah (admin) Dato\' lagi tak faham dan tak sampai dan membosankan. Group nak tanya tanya macam telegram pun tiada nak untuk kongsi kongsi ilmu. Pandai2lah faham sendiri.

saya rasa macam sangat tak teratur, and video quality tidak memuaskan and susah nak tgk sebab x jelas. Saya diberitahu juga dapat guerilla package sekali tapi tiada pun. Minta maaf sgt sgt untuk comment ni

cara penyampaian anak buah DDNK kurang..ngantuk2 tgk. biar video DDNK sorang aje.Penyampaian bagus,jelas,terang

Susunan video mengelirukan... Tunggang terbalik.

Terima kasih atas usaha DDNK & team untuk memberi lebih kefahaman tentang pelaburan saham. Walaupun kompilasi rakaman ada yang kurang jelas dan tidak teratur, namun ia masih boleh ditambahbaik pada masa akan datang.

Sistem video tdk teratur

salam, saya beginer. tapi kenapa video ni mcm tak teratur ya. intro pertama sepatutnya explain apa itu saham. tapi terus ke planner

Scroll to Top