fbpx

KENYATAAN PENAFIAN

Rekod pelaburan terdahulu tidak menjanjikan pulang untuk masa hadapan unit trust dibawah seliaan DDNK ditutup buat sementara waktu, buat masa sekarang pelaburan hanyalah dalam private mandate fund. Sebelum melabur investor dinasihatkan untuk mengetahui risiko-risiko yang terdapat dalam pelaburan serta terma dan syarat dalam pelaburan

_______

Program ini bertujuan pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang saham-saham yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual, beli saham adalah keputusan sendiri.

_______

Program ini bertujuan untuk pendidikan semata-mata. Setiap video yang terkandung dalam platform DDNKClassroom hanya melibatkan rakaman yang dibuat pada program-program yang telah dijalankan pada sebelum tahun semasa sahaja. Bagi rakaman tahun semasa, hanya video terpilih sahaja akan dimasukkan mengikut keperluan dan kesesuaian yang difikirkan sesuai.

Pihak syarikat berhak membuat perubahan tanpa sebarang notis. Setiap maklumat yang didapati di platform DDNKClassroom ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa oleh pihak syarikat dan pihak syarikat tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak syarikat juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai dari platform DDNKClassroom ini.

Organisasi atau mana-mana pihak ketiga yang dirujuk dalam platform DDNKClassroom ini tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen atau organisasi atau pihak ketiga yang disyorkan oleh syarikat. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak syarikat tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan, kesempurnaan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.

Tiada sebarang jaminan diberikan terhadap sebarang keputusan pelaburan. Sebarang tindakan atau keputusan atau jual beli saham adalah keputusan sendiri. Aktiviti pelaburan saham mungkin tidak sesuai untuk sesetengah pihak. Sila dapatkan nasihat profesional daripada pakar pelaburan bertauliah.

Scroll to Top