fbpx

Pengenalan

logo ddnkclassroom

INTERAKTIF

Kaedah pembelajaran interaktif tanpa had setiap hari. Kami sentiasa mendengar masalah kewangan anda dan hadiahnya kami akan sediakan penyelesaian terbaik dalam DDDNKClassroom. Segala masalah atau kemuskilan anda akan dibantu sehingga anda berjaya menjadi Super Trader berjaya!

MUDAH

Pembelajaran interaktif bila-bila masa dan dimana-mana hanya gunakan handphone. Kami ingin membantu anda tidak kira siapa anda, apa status anda atau apa jawatan, asalkan anda nekad mahu membuat duit lebih dan menggandakan wang sedia ada ke satu tahap yang lebih tinggi tanpa perlu menhadap kesesakan lalu lintas. DDNKClassroom membolehkan anda untuk akses video terkini melalui apa sahaja peranti pintar.

MENTORING

Konsep mentoring pembelajaran interaktif. Kami ingin memahami keperluan pelabur-pelabur baru dan sedia ada untuk terus mencari ilmu pelaburan yang terbaik daripada guru yang terbaik. Atas asas inilah kami ingin membantu membimbing anda supaya anda terus berada pada landasan yang tepat sehingga mampu mencipta keuntungan yang diharapkan.

INTENSIF

Pendedahan ilmu dari asas hingga intensif. Segala ilmu terkini dalam dunia pelaburan saham termasuk cara membaca CHART dan INDIKATOR akan disampaikan dengan cara yang paling mudah. Segala kesilapan yang sering dilakukan oleh pelabur dan persoalan yang sentiasa menjadi tanda tanya akan didedahkan satu per satu bagi memastikan anda tidak melakukan kesilapan yang sama.

Alamat

F-1-1, Block F Encorp DeStrand The Garden Office Jalan PJU 5/1, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi kami

Email : cs@vegaher.com
Tel : 603-61446111

Scroll to Top